Reactie Rode Duivels maakten statement voor de aftrap

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Rode Duivels maakten statement voor de aftrap
Foto: © Photonews

Nog voor de aftrap tegen Algerije zorgden de Rode Duivels voor een opvallend beeld. Iedereen ging in de kring staan om elkaar op te peppen, ook de invallers. Van een statement gesproken.

Robby Morren in Belo Horizonte

De Rode Duivels vormen een hecht blok en dat mag de ganse wereld zien. Marc Wilmots kan rekenen op een ijzersterke bank, dat bewezen de invallers dinsdag. De elf basisspelers die voor de aftrap in een kring gaan staan, het is een vertrouwd beeld. De Belgen pakten het anders aan: iedereen in de kring!

"Kompany riep ons allemaal samen", legt Dembele uit. "Het is zoals de coach al zei: we hebben zulk een grote goede groep dat onze bank wedstrijden voor ons kan winnen en dat gebeurde ook tegen Algerije. De coach had gelijk en Vincent anticipeerde daarop door iedereen samen te roepen. Iedereen is even belangrijk."

"Onze bank is heel belangrijk", beseft ook Alderweireld. "Tegen Algerije hebben de jongens die invielen het verschil gemaakt. We wilden aantonen dat we het niet met elf doen, maar met z'n allen."

De kans is bijzonder groot dat ook de volgende wedstrijden de invallers zullen deelnemen aan het groepsmoment voor de aftrap. "Hopelijk wordt het een traditie bij ons", besluit Kompany immers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties