Unicum: twee Belgische topteams met dezelfde shirtsponsor

Unicum: twee Belgische topteams met dezelfde shirtsponsor
Foto: © photonews

Proximus heeft een nieuwe grote vis te pakken: het wordt nu ook shirtsponsor van Club Brugge. Dat worden in ieder geval leuke toppers tegen Anderlecht, als beiden met hetzelfde logo op hun truitje gaan spelen.

De volgende drie seizoenen speelt Club Brugge met 'Proximus' op de rug. "We zijn nu al twee seizoenen partner van Club en de samenwerking verloopt zo goed dat we die nog intenser willen aanhalen", aldus Phillip Vandervoort, EVP Consumer Business Unit Proximus. "Club heeft de meest geëngageerde sports community in België met de trouwste en actiefste online fans zelfs over de taalgrenzen heen. Schitterende initiatieven zoals het steunen van Kom op tegen Kanker zijn hierbij ook voor ons zeer belangrijk."

In maart konden we ondertussen al hetzelfde verhaal horen bij Anderlecht. "Het Proximus-logo is paars, en dat zal ongetwijfeld een prachtige combinatie opleveren met de truitjes van Anderlecht", zei toen Philippe Hendrickx, Head of Sponsoring van Belgacom. 

Wij kunnen heel wat betekenen voor Proximus

Twee topteams in België met dezelfde sponsor op de rug. Het is alvast een primeur voor België. Al trekken ze zich daar bij Club niet al te veel van aan. "Wij zijn bijzonder blij en trots dat een belangrijke partner als Proximus ons structureel partnership openbreekt en verlengt", aldus Club-CEO Vincent Mannaert. "Het sterkt ons in onze werking en visie, tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat we met onze loyale fanbase heel wat kunnen betekenen voor Proximus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties