"Koningin Mathilde is een wilde"

"Koningin Mathilde is een wilde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd door criticasters onmogelijk geacht, maar tijdens België - Rusland in Rio de Janeiro toonden Koning Filip en Koningin Mathilde hun emoties. Ze beleefden de match vol spanning mee. Een last lijkt van hun schouders te zijn gevallen nu ze 'eindelijk' het koninklijk paar zijn.

De manier waarop Filip en Mathilde in programma's als 'Tegen de Sterren Op' worden neergezet, tonen dat er de laatste jaren toch heel wat afgelachen wordt met het kersvers koninlijk paar. Bijzonder houterig en heel afgemeten, wordt altijd gezegd.

En neen, gisteren waren Filip en Mathilde niet zoals een Willem-Alexander durft te zijn op sportevenementen, maar de manier waarop ze hartelijk iedereen gingen groeten, de manier waarop Filip het toeliet dat er selfies werden getrokken én vooral de manier waarop Mathilde blij was met het Belgische doelpunt: het doet vermoeden dat de Rode Duivels zelfs het koninklijk paar helemaal aan het doen ontdooien zijn.

Het noopte Jan Mulder - hoe kan het ook anders - tot een krasse uitspraak: "Die Mathilde, ik dacht dat die heel netjes en burgerlijk is, maar dat is niet zo. Dit is goed voor de toekomst, die Mathilde, dat is blijkbaar een wilde. Zelfs Filip kreeg het er warm van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties