Kroatië raakt voorbij Mexico, zorgt Australië of Kameroen voor verrassing?

Redactie
| 0 reacties
Kroatië raakt voorbij Mexico, zorgt Australië of Kameroen voor verrassing?
Foto: © Photonews

Dat de Brazilianen de volgende ronde gaan halen, daar lijkt iedereen het over eens. Maar wie gaat mee met het thuisland naar de volgende ronde? En wie wordt groepswinnaar in groep B? Volgens jullie kan het nog allemaal!

Het moge duidelijk zijn: Australië is op papier misschien een vogel voor de kat, toch denken in heel de wereld meer dan 1 op 3 dat ze kunnen winnen. En ze staan ook aan goede odds: een zege kan al gauw zeven keer zijn inzet opleveren.

Kroatië - Mexico in rechtstreeks duel

Toch is het vanavond vooral uitkijken naar Mexico en Kroatië. Beiden speelden een degelijke wedstrijd tegen Brazilië en wonnen van Kameroen. Door de legendarische reddingen van doelman Ochoa tegen Brazilië hebben de Midden-Amerikanen het voordeel tegen Kroatië, wegens een puntje meer.

Perisic, Mandzukic en co zullen dus moeten knallen én scoren om de volgende ronde te halen. Lukt hen dat? U geeft hen alvast de meeste kansen!

De verrassing van het WK vandaag? Waag een gokje via UNIBET. Een puntendeling van de Kameroeners tegen het thuisland kan van uw gratis bonus van 60 euro al meteen 540 euro maken. Winst? 1320 euro rijker in 1 klap!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties