Reactie De Camargo: "Jammer voor België, nu duim ik voor Brazilië"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
De Camargo: "Jammer voor België, nu duim ik voor Brazilië"
Foto: © SC

Igor de Camargo speelt vanavond met Standard tegen STVV op de Stayen-Cup. Voor aanvang van de wedstrijd die om 20u30 begon, keek hij samen met z'n teamgenoten en een handvol supporters naar de match van de Belgen op het WK. Wij vroegen hem om een reactie.

“Het is heel jammer dat de Belgen uitgeschakeld zijn want ze hebben er een erg mooie campagne opzitten,” zei De Camargo. “Anderzijds, uitgeschakeld worden tegen een ploeg als Argentinië met zoveel tornooiervaring, dat is zeker geen schande. Dat is voetbal, we moeten onze spelers gewoon een dikke proficiat wensen, ze hebben dat schitterend gedaan!”

Wat is voor jou het mooiste moment op dit WK totnogtoe? “De sfeer in de stadions is prachtig, de campagne van Belgie en Brazilie vond ik heel mooi. Dus, ik ga vanaf nu duimen voor Brazilië (lacht).”

Ik zag je de match tot de allerlaatste seconde volgen, doet het toch een beetje pijn? “Ja, als sporter altijd. Maar ik ben verstandig genoeg om te beseffen dat ik weinig gespeeld heb afgelopen seizoen. En de spelers die in Brazilie zijn, hebben het fantastisch gedaan, dat is het belangrijkste!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties