Sprokkels: Koning Voetbal niet langer alleenheerser, Real-legende in kritieke toestand en Berlusconi is (nog steeds) boos

Sprokkels: Koning Voetbal niet langer alleenheerser, Real-legende in kritieke toestand en Berlusconi is (nog steeds) boos
Foto: © Photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Tour begonnen

Dames en heren, de Tour de France is begonnen. Dat wilden we jullie toch even laten weten, aangezien weinigen er mee bezig lijken te zijn. Het voetbal gaat voor, ook op televisie: Vive le Vélo is er vandaag niet (Diabo gaat voor) en mogelijk ook volgende week helemaal niet, omdat Karl Van Nieuwkerke bij winst van de Rode Duivels in België blijft voor die dagelijkse talkshow.

OHL vroeger

OHL en Deinze spelen vandaag een oefenwedstrijd. Om 14 uur, vroeger dan eerder werd gemeld. Reden? De Rode Duivels, die om 18 uur Argentinië partij geven.

Balotelli raakt niet verkocht

Berlusconi is boos. Hij had gedacht Mario Balotelli verkocht te krijgen voor 35 miljoen euro, maar de deal sprong klaarblijkelijk af door het slechte WK van de Italiaan.

Kameroen onderzoekt

De Kameroense voetbalbond heeft contact opgenomen met het Duitse blad Der Spiegel, dat eerder aangaf bewijzen te hebben voor matchfixing tijdens de 4-0 nederlaag van het Afrikaanse land tegen Kroatië.

Lierse volgt de ramadan

De Pallieters zijn op stage in het Nederlandse Mierlo. Met 13 moslims in de kern moet er dezer dagen dan ook gevast worden. Opmerkelijk: het Saoedische Al Shabab dat er eveneens een voorbereiding afwerkt, verbiedt haar spelers deel ten nemen aan de ramadan.

Real-legende kritiek in ziekenhuis

Alfredo Di Stefano vecht momenteel voor zijn leven. De Argentijnse voetballegende – in de jaren vijftig en zestig dé absolute ster van Real Madrid – is met een hartaanval zijn opgenomen in een Madrileens ziekenhuis. Hij blies gisteren nog 88 kaarsjes uit.

Abidal verrast met transfer

Eric Abidal kiest voor een Grieks avontuur in de herfst van zijn carrière. De 34-jarige verdediger ruilt AS Monaco in voor Olympiakos. De transfer komt als een verrassing, aangezien de Fransman eerder deze week nog zijn krabbel zette onder een nieuw contract in het prinsdom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties