Reactie Chadli heeft enige spijt: "Ik had meer willen bijdragen"

Chadli heeft enige spijt: "Ik had meer willen bijdragen"
Foto: © Photonews

Nacer Chadli was niet helemaal tevreden met zijn toernooi. Hij startte de eerste match op het middenveld, maar werd het slachtoffer van het slechte spel. Daarna moest hij zich tevreden stellen met invalbeurten.

Johan Walckiers in Brasilia

"De ontgoocheling was groot. We hadden het gevoel dat we beter kunnen. We konden niet genoeg kansen creëren", analyseerde hij de match tegen Argentinië. "Dat vroege doelpunt heeft ons natuurlijk niet geholpen. En wij hadden dat beetje geluk dat zij hadden niet."

Persoonlijk was hij dus ook niet helemaal tevreden. "Het is mijn eerste WK en ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, maar natuurlijk is het voor niemand leuk om op de bank te zitten. Ik had meer willen bijdragen en ik had ook graag gescoord. Maar ik ben een beetje het slachtoffer van mijn polyvalentie. Het is mooi om rechts en centraal te kunnen spelen, maar dat heeft wat in mijn nadeel gespeeld."

De uitschakeling deed dus pijn. "Maar dat is voetbal. Op een bepaald moment moet je je daarover zetten. Net als op de bank zitten: juist of niet juist. Je moet daarmee leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties