Reactie Kevin De Bruyne blikt tevreden terug: "We mogen blij zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Kevin De Bruyne blikt tevreden terug: "We mogen blij zijn"
Foto: © Photonews

Kevin De Bruyne houdt een goed gevoel over aan het WK. Hij weerlegt de kritiek die de Rode Duivels bij momenten over zich heen kregen. "We zijn wel in de kwartfinale geraakt, hé."

Robby Morren in Brasilia

Argentinië kwam snel op voorsprong en deed er nadien alles aan om de Rode Duivels het voetballen onmogelijk te maken. "Ach, wij zouden ook het tempo uit de match proberen halen. Zij konden ook voortdurend tijd blijven rekken omdat de scheidsrechter geen gele kaart trok, al mag dat geen excuus zijn."

"Ik houd een positief gevoel over aan het WK, zowel over mijn eigen matchen als over het team. We hebben een goede match gespeeld tegen Argentinië. Zij scoorden een mooie goal, dat zijn dingen die natuurlijk kunnen gebeuren."

"We kregen hier en daar kritiek te slikken, maar we zijn wel in de kwartfinale geraakt. We mogen blij zijn, we wonnen 4 van onze 5 wedstrijden."

"We hebben het zeker niet slecht gedaan tegen Argentinië. We zijn één van de jongste ploegen op het WK, zonder ervaring hebben we het er goed vanaf gebracht", benadrukt de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties