Reactie Mirallas treurt: "Komende dagen worden moeilijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Mirallas treurt: "Komende dagen worden moeilijk"
Foto: © Photonews

Kevin Mirallas mocht tegen Argentinië starten en was met een kopbal dicht bij een Belgische treffer. De teleurstelling was groot na de uitschakeling. "Het hing van details af."

Robby Morren en Manu Gonzalez in Brasilia

"We voelden ons goed, we stonden met vertrouwen te voetballen en fysiek waren we in orde", blikt Mirallas terug op de wedstrijd. "Ik zou de match moeten bekijken om te zien wat er allemaal is foutgelopen, maar daar heb ik nu geen zin in. De match is op details beslist."

Mirallas had één van de beste Belgische mogelijkheden kort voor de pauze. Zijn kopbal ging net naast. "Ik heb er het hoofd vol tegen kunnen zetten, maar jammer genoeg ging de bal niet tussen de palen."

"Onze eerste wedstrijden waren niet echt heel goed, maar we wonnen ze wel. We hoeven geen spijt te hebben want we hebben alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag."

Toch kwam de uitschakeling ook bij de flankaanvaller hard aan. "De komende dagen zullen moeilijk worden. Het zijn veel emoties die samenkomen. We moeten het positieve meenemen. We hebben ervaring opgedaan op dit WK en die moeten we meenemen naar de volgende tornooien."

"Wie volgens mij het WK zal winnen? Duitsland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties