Sprokkels: Boma op bezoek in Oostende, de Jong kiest voor PSV en Robson in lappenmand

Sprokkels: Boma op bezoek in Oostende, de Jong kiest voor PSV en Robson in lappenmand
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Dieven gepakt

In maart werden in het bondsgebouw in Brussel shirts van de Rode Duivels gestolen. De toenmalige dieven zijn nu gevonden en opgepakt.

Zeehond geboren

Er is een zeehondje geboren in Duitsland tijdens de 7-1 van Duitsland tegen Brazilië. Het beestje kreeg de toepasselijke naam Jogi, naar Joachim Jogi Löw - de succesvolle bondscoach van Die Mannschaft.

Balthazar Boma op bezoek

De fandag van KV Oostende levert twee voorzitters op. Die van Oostende - Marc Coucke - en die van FC De Kampioenen - Balthazar Boma - zullen beiden present tekenen.

Inter haalt Roma-back binnen

Internazionale heeft zich versterkt met Dodo. De flankverdediger verdedigde de voorbije seizoenen het shirt van AS Roma, maar verhuist nu dus naar Milaan.

PSV versterkt zich met Nederlander

Luuk de Jong is nu ook officieel een speler van PSV. De Lampenclub betaalde zo’n 5,5 miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach om de voormalige sterkhouder van FC Twente binnen te halen.

W-B eventjes zonder Robson

Waasland-Beveren moet het tijdens de voorbereiding eventjes zonder Robson doen. De verdediger blesseerde zich in een oefenduel tegen Willem II aan de knie en zal een tiental dagen moeten revalideren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties