Transfergeruchten 07/08: Cech op weg naar Madrid en Cavani naar Engeland?

Transfergeruchten 07/08: Cech op weg naar Madrid en Cavani naar Engeland?
Foto: © Photonews

Onze Belgische voetbalcompetitie is op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Concrete interesse van Liverpool en Arsenal voor Cavani

Volgens de makelaar van Edinson Cavani is er concrete interesse van Arsenal en Liverpool voor zijn klant. Dat vertelt hij aan El Telegrafo. Hij vertelt er ook bij dat Cavani zelf graag naar de Premier League wil.

Varane naar Chelsea, Cech betrokken in deal?

José Mourinho gelooft in de kwaliteiten van Raphaël Varane. Volgens The Daily Express zou Petr Cech in de deal betrokken worden. Dat zou dan weer moeten betekenen dat minstens één van de drie doelmannen in de huidige A-kern zou moeten vertrekken.

Emery denkt aan Banega

Unai Emery zou graag Ever Banega naar Sevilla halen. De Argentijn zit momenteel in een onmogelijke situatie zit bij Valencia, maar toonde voorlopig nog weinig intentie om te vertrekken.

Shaqiri naar Monaco?

AS Monaco speurt naar een vervanger voor James Rodriguez en zou Xherdan Shaqiri op het oog hebben. De Zwitser speelt lang niet altijd bij Bayern München, maar het lijkt er sterk op dat Pep Guardiola niemand meer laat gaan.

Arsenal wil nog meer

Volgens de laatste berichten hoopt Arsenal op de komst van Douglas Costa. De Braziliaan zou aansturen op een vertrek bij Shakhtar Donetsk, omdat hij zich niet veilig meer voelt in Oekraïne.

Mokotjo niet naar België

Kamohelo Mokotjo komt wellicht niet naar België. De Zuid-Afrikaanse middenvelder genoot (lichte) belangstelling van Anderlecht en PSG, maar zou een overstap naar FC Twente prefereren.

Steekt D'Onofrio Anderlecht handje toe?

Luciano D'Onofrio zou mogelijk een handje kunnen toesteken indien het Anderlecht serieus is om Steven Defour naar het Astridpark te halen. De kans daarop lijkt ons echter vrij klein als hij reeds te duur is voor PSV, dat toch iets meer slagkracht heeft dan de paars-witte landskampioen.

Wat met Kaminski?

In HLN staat te lezen dat de doelman verhuurd of verkocht zal worden. Die laatste optie is niet meteen aan de orde, want de club ziet in hem nog altijd de opvolger van Proto. "Ik denk niet dat een verkoop een mogelijkheid is", zei Kaminski ons nog verleden weekend. "Maar natuurlijk mag je niets uitsluiten."

Boussoufa niet uit beeld

Mbark Boussoufa zou nog steeds in beeld zijn bij Anderlecht. Volgens de Russische kranten onderhandelt paars-wit momenteel nog steeds over een overgang op huurbasis.

Chadli niet naar PSV

Nacer Chadli werd in verband gebracht met een transfer naar PSV. Een ruildeal met Memphis Depay zou daarbij tot de mogelijkheden behoren. Maar volgens Nederlandse bronnen is daar niets van aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties