Wie pakt Anderlecht de titel af? Niemand!

Wie pakt Anderlecht de titel af? Niemand!
Foto: © Photonews

We zijn twee speeldagen ver en het is nu al duidelijk: de 6 op 6 van Anderlecht heeft het vertrouwen in de landskampioen groot gemaakt. De kans dat zij voor de vierde keer op rij kampioen worden is heel groot.

Topfavoriet voor de titel dit jaar is en blijft Anderlecht. Opmerkelijk: Standard lijkt op dit moment nog meer kans te hebben dan Club Brugge om met de opperste kroon te gaan lopen.

Racing Genk is al serieus teruggevallen en staat nu al 23 tegen 1 (twee weken geleden was dat nog de helft), de andere teams lijken helemaal geen kans te maken op een titel. Westerlo is in de stand al wat opgeklommen en staat nu "maar" aan 151 tegen 1 meer.

En de goegemeente is zeer duidelijk: Anderlecht wordt gewoon kampioen. Meer dan 3 op 4 ziet paars-wit gewoon de titel pakken. Club Brugge staat op twee met ongeveer 1 op 6, Standard, AA Gent, Zulte Waregem, Lokeren en Racing Genk volgen met heel weinig gelovers - alle andere teams raken zelfs niet aan 1% gelovigen.

Wat durft u? Een gokje op KRC Genk kan van 60 euro gratis bonus bij ons al 1380 euro maken en als u Westerlo durft te gokken ... bam - in the face! 9000 euro dankzij Unibet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties