Westelse kern nog niet af: "Op het laatst kunnen wonderen gebeuren"
Redactie
| 3 reacties
Westelse kern nog niet af: "Op het laatst kunnen wonderen gebeuren"
Foto: © photonews

Hoewel de transfermarkt nog enkele weken open blijft, lijkt Westerlo zijn huiswerk wel te hebben gemaakt. De promovendus pronkt met een puike 7 op 9 mee bovenaan. Toch mag er van coach Dennis van Wijk altijd nog wat spelersmateriaal bij.

De Nederlandse oefenmeester wil onder meer nog een kopbalsterke verdediger, al vindt Herman Wijnants dat in dat opzicht genoeg jongens voor handen zijn. "Die we nu hebben zijn ook kopbalsterk", zegt de voorzitter tegenover Voetbalkrant.com. "Vorige week hebben nog Christian Dorda erbij genomen. Die zal ook wel goed kunnen koppen (lacht). Verder hebben we nog twee spelers achterin die groter zijn dan een 1.80 meter. Aan lengte zal het niet ontbreken."

Aan kopbalsterkte zal het achterin niet ontbreken

Toch blijven de Kemphanen waakzaam op de transfermarkt. "Het is nog drie weken. Op het laatste moment kunnen er nog wonderen gebeuren", aldus Wijnants. "Er zou nog iets kunnen bijkomen. Dat moeten we even bekijken. Ik zeg niet dat de kern al afgehandeld is. De poort blijft nog altijd open voor inkomende transfers. (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties