Mudingayi grijpt naast transfer: "Ik was graag naar Anderlecht gekomen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Mudingayi grijpt naast transfer: "Ik was graag naar Anderlecht gekomen"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht haalde met Steven Defour een klepper binnen, maar ook plan B was een mooie naam. "Besnik Hasi zocht een ander type. Dat is zijn volste recht", aldus Gaby Mudingayi.

Torino FC, SS Lazio, Bologna FC en Internazionale. De (Italiaanse) adelbrieven die Gaby Mudingayi kan voorleggen zijn allesbehalve pover. Al liep het in Milaan verkeerd. "De coach die me naar Inter had gehaald was vervangen en bij Walter Mazzarri was ik tweede keus... na een icoon als Esteban Cambiasso. Een verlenging van mijn contract bij Inter was dus geen optie."

"Ik was dan ook graag naar Anderlecht gekomen", vervolgt de 17-voudig Rode Duivel in Het Laatste Nieuws. "Maar ik wens Steven Defour alle succes toe. Besnik Hasi was op zoek naar een ander type verdedigende middenvelder en dat is zijn volste recht."

Er komen wel nog mogelijkheden, hopelijk ook in België

Ondertussen gaat de transfervrije middenvelder op zoek naar een nieuwe club. "Er zijn enkele aanbiedingen uit Griekenland, Italië en uit de Engelse lagere klassen. Maar er komen wel nog mogelijkheden, hopelijk ook in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties