Wie is de beste? Neuer, Robben of Ronaldo?

Jens Jacobs
| 11 reacties
Wie is de beste? Neuer, Robben of Ronaldo?
Foto: © SC

De Uefa heeft de drie genomineerden voor de "2013/2014 Uefa best player in Europe award" bekend gemaakt. Wie verkiest u?

Bij de drie genomineerden zit, uiteraard, Cristiano Ronaldo. De Portugees was net nog beslissend in de Europese Super Cup, en won afgelopen seizoen de Champions League. CR7 scoorde 17 doelpunten in de Champions League vorig jaar, een absoluut record.  Hij is dan ook torenhoog favoriet om de prijs in de wacht te slepen.

De andere kanshebbers komen uit München. Manuel Neuer toonde zich een betrouwbaar sluitstuk van zowel Bayern als die Mannschaft en is officieus de beste keeper ter wereld. Arjen Robben is de derde genomineerde. De Nederlander schitterde op het WK met Oranje en lijkt alleen maar beter te worden.

Bayern boven

De top 5 wordt verder vervolledigd door ploegmakkers van Neuer en Robben. Thomas Müller eindigde op plek 4, Philipp Lahm rond de top 5 af. Op 28 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt, op de dag van de loting voor de Uefa Champions League. Het is dus nog even wachten, maar wie verdient volgens u de trofee?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties