Club Brugge blijft de ploeg van't stad

Redactie
| 26 reacties
Club Brugge blijft de ploeg van't stad
Foto: © photonews

Een eerste topvrijdag staat op het programma. Standard neemt het op tegen Moeskroen, terwijl er in Brugge hoogspanning te voelen zal zijn met de derby van't stad. En Club Brugge beschikt daarbij over de beste papieren.

Standard en Club Brugge verloren vorige week hun eerste punten van het seizoen: de Rouches waren in eigen huis te klein voor AA Gent (0-1), terwijl Club Brugge bij zwart beest Zulte Waregem niet verder raakte dan een 1-1 gelijkspel.

En dus willen beide teams maar wat graag terug aanknopen met een driepunter. Al zal dat niet makkelijk zijn: Standard moet met een resem geblesseerden proberen stand te houden in Moeskroen, qua spel een van de revelaties dit seizoen. 

En in Brugge staat de Brugse derby op het programma. Wie pakt daar de drie punten? Cercle hoopt dringend nog eens te winnen, tegen blauw-zwart kan de vereniging altijd iets meer.

En wat denkt u?

Gelooft u in een stunt? Als de Vereniging de punten kan wegkapen op Jan Breydel, dan maken wij van 60 euro meteen 450 euro. Bij een gelijkspel levert uw gratis bonus van 60 euro via UNIBET toch ook maar mooi 330 euro op. Aarzel dus niet en waag nu een gokje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties