Sprokkels: Schmelzer mist Duitse start, versterking voor Feyenoord en Vidic vast in lift

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Sprokkels: Schmelzer mist Duitse start, versterking voor Feyenoord en Vidic vast in lift
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is al een tijdje achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is ook al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Schmelzer mist Duitse start

Marcel Schmelzer (26) moet de start van de Bundesliga aan zich laten voorbijgaan. De Duitse verdediger raakte geblesseerd aan de lies in het duel om de Supercup tegen Bayern München (2-0 winst). Zijn onbeschikbaarheid wordt op een aantal weken geschat, zo melden de Borussen op de webstek.

Kazim Richards naar de Kuip

Feyenoord heeft zich versterkt met Colin Kazim Richards die voor 1 seizoen gehuurd wordt van Bursaspor.

Bendtner naar Wolfsburg

Lars Bendtner heeft de overgang die al enkele dagen in de pijplijn zat nu ook officieel gemaakt: hij tekende een contract voor drie seizoenen bij de Duitse subtopper.

AZ wil titelhouder nekken

AZ is het seizoen sterk begonnen en de Alkmaarders kijken al uit naar het duel tegen Ajax. "De landskampioen gaat met nul punten naar huis", klinkt het vol vertrouwen bij AZ.

"Van Gaal is een geniale gek"

Paul Scholes ziet het na een rampseizoen wel goedkomen met Manchester United. "Louis van Gaal zag ik nog niet veel, maar hij lijkt me een geniale gek. Ik heb de indruk dat de spelers opnieuw schrik hebben voor de trainer."

Eerste training Suarez

Suarez heeft van TAS de toestemming gekregen om te trainen bij FC Barcelona. De Uruguayaan loopt vandaag de eerste keer het oefenveld op aan de zijde van Lionel Messi.

“Rooney is kapitein omdat…”

Louis van Gaal heeft uitgelegd waarom hij voor Wayne Rooney koos als aanvoerder van Manchester United. “Zijn gedrag en inzet is een voorbeeld. En ik heb hem natuurlijk ook heel graag.”

Vidic twee uur vast in lift

Nemanja Vidic heeft twee uur vastgezeten in de lift van zijn appartementsblok. Het duurde een tijdje om de verdediger van Internazionale te bevrijden omdat er geen technicus kon worden gevonden.

Barça-goalie ‘maar’ drie weken out

Goed nieuws voor Marc-André ter Stegen. Er werd gevreesd voor een ernstige rugblessure bij de doelman van FC Barcelona, maar de Duitser zal maar een drietal weken in de lappenmand liggen.

Maandag voorstelling Suarez in Camp Nou

FC Barcelona gaat Luis Suarez maandag aan de fans voorstellen. Dat zal gebeuren voor de oefenpartij tegen het Mexicaanse Léon. Zelfs zal de Uruguayaan door zijn schorsing niet spelen.

Neymar nog niet speelklaar

Ook Neymar traint ondertussen terug mee met de groep. FC Barcelona laat echter weten dat de Braziliaan nog geen groen licht heeft gekregen om ook wedstrijden te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties