Meunier blijft kalm: "Dit is geen catastrofe, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Meunier blijft kalm: "Dit is geen catastrofe, hé"
Foto: © Photonews

Club Brugge reageerde verontwaardigd op het puntenverlies in de stadsderby. Thomas Meunier bleef echter kalm en kijkt al vooruit. "Het seizoen is nog maar vier matchen ver. Uiteindelijk zijn de play-offs het belangrijkste."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge gaf Cercle gisterenavond voetballes voor de pauze. De Vereniging wist van geen hout pijlen te maken, maar trok uiteindelijk wel met een puntje in de sportzak naar huis. "Cercle startte met meer zin aan die tweede periode", vertelt een eerlijk Thomas Meunier. "Al is het natuurlijk jammer dat we een doelpunt in cadeauverpakking weggeven."

"Het is extra zuur dat we in de slotfase die winnende treffer niet meer kunnen scoren", gaat de Luxemburger verder. "We hadden werkelijk alles in eigen handen. Maar dit is natuurlijk geen catastrofe, hé. We hebben nog maar vier wedstrijden gespeeld in het kampioenschap. De resultaten zullen de komende weken wel volgen. Uiteindelijk zijn de play-offs het belangrijkste."

Jammer dat we doelpunt in cadeauverpakking weggeven

Club moet met een twee op zes - en een acht op twaalf - richting Zürich. Donderdag staat de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Europa League namelijk op het programma. "Maar dat is niet alles. De komende twee weken worden heel belangrijk. Ook de wedstrijd tegen Anderlecht (op 31 augustus, nvdr.) komt dichtbij, hé. Het is alleszins onze bedoeling om he maximum te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties