Sprokkels: Colpaert al in gips en United-aanwinst naar gevangenis?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Sprokkels: Colpaert al in gips en United-aanwinst naar gevangenis?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voetbalcompetities aller landen komen stilaan op toerental. Er is dan ook een pak nieuws te melden uit binnen- en buitenland. De kleinere berichten gieten we dan ook graag in een handig overzicht.

“Rooney moet aanvoerder worden”

Wayne Rooney is de aanvoerder van Manchester United, maar ook de Engelse nationale ploeg is op zoek naar een nieuwe kapitein na het afzwaaien van Steven Gerrard. “En die taak is ideal voor Wayne”, aldus het boegbeeld van Liverpool.

Porto betaalt tien miljoen voor doelpuntenmachine

FC Porto heeft een nieuwe aanvaller. De blauwhemden betaalden tien miljoen euro aan FC Lorient voor Vincent Aboubakar. De Kameroender was vorig seizoen goed voor zestien rozen in de Ligue 1.

Moet United aanwinst missen door… gevangenisstraf?

Marcos Rojo werd eerder deze week voorgesteld bij Manchester United, maar de verdediger riskeert een gevangenisstraf van twaalf maanden. Hij viel in 2010 zijn buurman aan met een glazen fles. De rechtszaak is nog steeds lopende.

Colpaert vannacht nog in gips gestoken

Steve Colpaert liep gisteren in de partij tussen Zulte Waregem en Royal Mouscron Péruwels een kuitbeenbreuk op. De verdediger werd vannacht nog op een gips getrakteerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties