D'Haene ziet het goedkomen: "Prestatie tweede helft tegen Charleroi hoopgevend"

D'Haene ziet het goedkomen: "Prestatie tweede helft tegen Charleroi hoopgevend"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem kon ook op het veld van Charleroi niet juichen. Het verloor uiteindelijk met 2-1 na een afgeweken tegendoelpunt in de slotfase: "Na zo'n tweede helft was dat heel zuur", gaf aanvoerder Karel D'Haene toe. Maar gisteren werd wel gewonnen in de Beker van Antwerp.

Door Aernout Van Lindt

“Soms ben je meer met drie punten en een slechte prestatie, dan met goed voetbal en geen punten”, opende Karel D’Haene als terugblik op de match in Charleroi. “Iedereen doet wat hij moet doen, maar dat weet zich niet te vertalen in punten.”

Zeker na de rust speelde Essevee nochtans ‘als vanouds’. “Het stond goed, we kregen kansen en we speelden met het mes tussen de tanden. We hadden er geloof in terug te kunnen komen en na de gelijkmaker hadden we een goed gevoel.”

Driepunter nodig in competitie

De 2-1 viel uiteindelijk toch aan de overkant: “We scoren niet meer en krijgen dan een doelpunt tegen. Dat is heel zuur, na die goede tweede helft. Het is een nederlaag die we niet verdienen, maar daar gaan we ons moeten overzetten.”

Paniek is er nog niet aan de Gaverbeek, ook al komt zaterdag Anderlecht op bezoek: “We moeten vooruit kijken en allemaal samen blijven vechten. Maar we hebben natuurlijk wel eens een driepunter nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties