Gefrustreerde Buffel: "Niet geconcentreerd genoeg"

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Gefrustreerde Buffel: "Niet geconcentreerd genoeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk blijft morsen met punten. Tegen Charleroi werd al voor de zesde keer dit seizoen gelijkgespeeld. Thomas Buffel was logischerwijze teleurgesteld na de wedstrijd.

Door Edgar Makanga in Genk

"We hadden een goede zaak kunnen doen in het klassement. We hebben een uitstekende eerste helft gespeeld met veel druk naar voren, maar we hebben er geen zege kunnen uit slepen."

Nadat de Limburgers in de 64e minuut de score openden had, gezien het overwicht van de thuisploeg, niemand durven denken dat de Henegouwers nog een gelijkspel zouden afdwingen. "De wedstrijd leek gespeeld, maar we waren niet geconcentreerd genoeg. Onze ploeg is nog jong. Het is alweer frustrerend. Volgende week moeten we er alles aan doen om niet met lege handen terug te keren uit Anderlecht."

"Nog veel te verbeteren"

Na negen speeldagen heeft Genk nog maar twee keer gewonnen. Er werd zes keer gelijk gespeeld en slechts één keer verloren. "Een huis wordt niet op één dag gebouwd: er is nog veel te verbeteren bij deze ploeg. We hebben nog maa één keer verloren in negen matchen. Van de wedstrijden die op een puntendeling eindigden, waren er veel die we hadden moeten winnen", aldus Buffel.

Après neuf journées de championnat, le Racing n’a récolté que deux victoires et six partages, pour un seul revers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties