Reactie Matchwinnaar Lecomte: "Slechte smaak doorgespoeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Matchwinnaar Lecomte: "Slechte smaak doorgespoeld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo deed vandaag wat het moest doen na die blamage in de Beker van België tegen Olsa Brakel. Van de nachtmerrie in de Beker ging het onder impuls van Lecomte opnieuw naar de droom van de competitie. De Parel van de Kempen staat momenteel gedeeld tweede.

Sander De Graeve in Brugge

"Iedereen speelde een grote match, dat was ook nodig na onze misstap in de Beker. We moesten de club, de supporters en iedereen die met ons begaan is iets geven om die slechte smaak wat makkelijker door te spoelen. Nu schiet enkel de competitie over, maar dat kan ook een voordeel zijn."

Lecomte was man van de match met een mooie goal én de penalty werd op hem begaan. "Ik was dit keer beslissend, maar het is altijd wel iemand, hé. De vorige keer was het Aoulad, Koffi en Gounongbe. Iedereen speelt zijn match en het belangrijkste zijn die drie punten. We kwamen voor de rust ook goed weg bij die kans van Buyl."

Niet te veel aan die tweede plaats denken

"Verder hadden ze niet zoveel goeie kansen. Wij speelden het ook een paar keer niet goed uit op de counter." De prestatie brengt Westerlo naar de gedeelde tweede plaats. "Daar mogen we niet te veel aan denken. We moeten vooral onze vorm vasthouden. We pakken match per match en gaan het klassement niet in onze kop steken."

Volgende week komt Gent voor wat een duel om plek twee kan zijn. "We hebben al heel lang niet meer verloren in eigen huis. Dat willen we zo houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties