Reactie Luzon wijst met beschuldigende vinger naar arbitrage: "Enoh raakt Vormer helemaal niet!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Luzon wijst met beschuldigende vinger naar arbitrage: "Enoh raakt Vormer helemaal niet!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor vandaag met 3-0 op het veld van Club Brugge, maar Guy Luzon keek vooral in de richting van Luc Wouters. Vooral de vroege rode kaart voor Eyong Enoh begrijpt de Israëliër niet. "Het is lastig om tegen de scheidsrechter te spelen."

Cédric De Volder in Brugge

Guy Luzon liep na de partij tussen Club Brugge en Standard rustig de perszaal binnen, maar stopte eventjes voor het televisietoestel. Toeval of niet, maar op dat moment werd net de tackle en bijhorende rode kaart voor Eyong Enoh besproken. De Israëliër ging vervolgens zitten en begon aan zijn verhaal.

"Het is moeilijk om een wedstrijd te analyseren die na tien minuten al voorbij was", aldus de coach van Standard. "Op de beelden is duidelijk te zien dat Enoh Ruud Vormer helemaal niet raakt. Het klopt dat mijn middenvelder er stevig ingaat, maar dat is helemaal geen rode kaart. Het is sowieso al moeilijk om op het veld van Club Brugge te voetballen, maar het is enorm lastig om dat tegen de scheidsrechter te doen."

Vooral gefrustreerd over manier waarop de scheidsrechter ons heeft behandeld

Standard verspeelde de voorbije weken al een karrenvracht aan punten, maar Luzon verwijt zijn spelers niet. "Tachtig minuten is simpelweg te lang om met een man minder te spelen. Op het einde stonden we zelfs met z'n negenen, hé. Ik ben vooral gefrustreerd over de manier waarop de scheidsrechter ons heeft behandeld. Maar de inzet bij de spelers was goed. Club kreeg eigenlijk amper mogelijkheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties