Reactie Simons trapt Club met twee doelpunten naar winst: "Meenemen, die handel!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Simons trapt Club met twee doelpunten naar winst: "Meenemen, die handel!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons tekende vanmiddag voor twee doelpunten in de topper tussen Club Brugge en Standard. Al hoopt de aanvoerder niet meteen om de titel van topschutter in de wacht te slepen. "Het valt niet veel voor, hé. Gewoon meenemen, die handel!"

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge kreeg vanmiddag twee strafschoppen, Timmy Simons zette beide elfmeters zonder verpinken om. "Ook bij de tweede penalty denk ik niet na over de hoek. Eigenlijk kies ik die al op voorhand en probeer ik hem op het moment zelf zo hard mogelijk te trappen. Of het uniek is om twee doelpunten te scoren op één wedstrijd? Jullie vergeten dat ik ook nog in Duitsland voetbalde, hé. (lacht) Maar het valt inderdaad niet veel voor. Gewoon meenemen, die handel!"

"Al denk ik nu niet dat ik de topschutter van Club zal worden", vervolgt de aanvoerder die ook de voorbije weken goed bij schot was. "Maar dan moeten de jongens vooraan natuurlijk wel fit blijven. De wedstrijd van vanmiddag? Onze eerste helft was goed, maar de tweede een pak minder. Al is het natuurlijk niet altijd gemakkelijk om tegen tienen te voetballen. Dat maakt het allemaal een pak onvoorspelbaarder."

De partij vertoonde enkele gelijkenissen met de wedstrijd van vorig seizoen tegen RSC Anderlecht (vroeg rood voor Aleksandar Mitrovic, nvdr.) in play-off 1. Ook deze keer kwam Standard een aantal keer gevaarlijk opzetten. "We hebben natuurlijk zaken geleerd van die partij", besluit Simons. "We zijn vandaag niet blind naar voren gaan hollen en bewaarden de organisatie. Maar uiteindelijk hebben we een goede week achter de rug. Al moet dat natuurlijk altijd het geval zijn bij een topclub."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties