Werkloze Scifo TD Standard? "Zie dat helemaal zitten"

Werkloze Scifo TD Standard? "Zie dat helemaal zitten"
Foto: © photonews

Het was al enige tijd stil rond Enzo Scifo. De Belgische oefenmeester heeft met facefootplayer.com een recruteringsplatform gelanceerd voor iedereen die iets wil doen binnen het voetbal. Maar nu zou hij azen op een post als TD bij Standard.

Scifo wil maar wat graag terug zelf de voetballerij in. "Ik dacht dat ik na mijn passage bij Bergen véél sneller een nieuwe club zou hebben gevonden", deed Scifo zijn verhaal een paar weken geleden al. "Ik heb er toch goed werk geleverd? Het doet pijn om vast te stellen dat niet aan me gedacht wordt."

Nu lijkt hij dan toch mogelijk een nieuwe job te kunnen gaan invullen: bij Standard staat de functie van Technisch Directeur namelijk open sinds Jean-François De Sart er vertrok. Een manager heeft Scifo aangeboden bij de Rouches, weet de Waalse pers. "En ik zie dat helemaal zitten", is die duidelijk.

Rest de vraag: zit Roland Duchâtelet te wachten op een nieuwe TD? En zoja: wil hij Enzo Scifo binnenhalen in Luik? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen, maar de sterke man heeft aangegeven binnen de drie weken antwoorden te bezorgen op diverse niveaus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties