Cillessen lacht met Depay, presentatrice doet 'Mathildeke'

Cillessen lacht met Depay, presentatrice doet 'Mathildeke'
Foto: © photonews

Het Televizierring-gala staat elk jaar in Nederland garant voor wat grappen en grollen. Ook dit jaar nam voetbal weer een hoofdmoot in. Zo lachte Jasper Cillessen zijn collega Memphis Depay uit en was winnares Chantal Janzen in de war.

"Hoe voelt het om eens een echte prijs in je handen te hebben", plaagde Cillessen Depay meteen. De speler van PSV had zijn antwoord klaar voor de Ajacied: "We zien wel aan het einde van het jaar."

Daarna was het tijd voor de twee spelers van Oranje om de winnares van de Zilveren Televizierring voor beste presentatrice te geven aan Chantal Janzen. Die kuste Depay drie keer, maar liet de goalie in de kou staan toen die voor nummer drie ging (te zien op 3.37). Waarna ze meteen een 'Mathildeke' deed door de twee voetballers een verkeerde naam te geven.

In de rijke geschiedenis van het Televizierring-gala (te vergelijken met de Gouden Bertjes bij ons in België vroeger) blijft hét moment misschien wel eentje van drie jaar geleden, toen Voetbal International er met de hoofdprijs vandoor ging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties