Schuermans: "Niets moet in Oostende"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Schuermans: "Niets moet in Oostende"
Foto: © Photonews

Voor de heren voetballers is het een korte week. Na de matchen van vorig weekend komen ze vandaag en morgen al opnieuw in actie. Het Westerlo van Kenneth Schuermans is onklopbaar in eigen huis, maar moet nu naar Oostende.

Door Sander De Graeve

"Ik vind dat wel plezant, die midweek-match", aldus Schuermans. "Ik speel veel liever matchen dan te trainen. Niets moet in Oostende, dat ligt ons wel." Westerlo doet dit jaar wat Oostende vorig jaar lukte. Stijgen en indruk maken. "Het zit echt goed in onze ploeg. We vangen ook de blessures degelijk op."

Plezant, zo'n midweek-match

Een kleine kern kan een nadeel zijn wanneer de matchen elkaar zo snel opvolgen. "Ik hoop dat we die jongens (Aoulad, Gounongbe en Schouterden, nvdr.) zo snel mogelijk recupereren. Dan komt het wel goed."

Schuermans tankte vertrouwen tegen KV Kortrijk. Hij scoorden een goal en pakte de drie punten met Westerlo. "Het zijn drie gouden punten. We staan nu wel bovenaan, maar een echte kloof met de ploegen onderin is er nog niet. Voor het seizoen dachten we dertig punten nodig te hebben om ons te redden, maar het zullen er wat meer zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties