Essevee gaat nu ook winnen in Oostende

Redactie
| 1 reacties
Essevee gaat nu ook winnen in Oostende
Foto: © photonews

Na een midweek vol Europees voetbal, krijgen we nu het laatste weekend voor het interlandreces. Meteen ook het einde van de heenronde in België. Op vrijdag openen we alvast met Oostende - Zulte Waregem.

KV Oostende begon zeer sterk aan het seizoen, maar is daarna een beetje teruggevallen en staat al even niet meer op een plek die recht geeft op play-off 1.

Bij Zulte Waregem is het het omgekeerde verhaal: het is pas na een 6 op 30 nu stilaan uit het dal aan het kruipen met een 7 op 12 (al moeten ze de punten van tegen Standard nog steeds krijgen). Zeker de manier waarop gewonnen werd van Racing Genk vorige week moet vertrouwen geven.

Voor u is het alvast duidelijk: Zulte Waregem heeft het momentum en is dan ook favoriet. 7 op 10 bijna ziet Essevee de punten pakken aan het Zeetje. Toch is Oostende favoriet bij de bookmakers.

Wat denkt u? Als Essevee wint aan de Zee kan u dat 180 euro opleveren zonder risico. Hoe? Via onze gratis bonus van 60 euro natuurlijk. Een gelijkspel? Dan wordt het zelfs 201 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties