De strijd om de Gouden Schoen ontsluierd: Praet vs. Vazquez

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 104 reacties
De strijd om de Gouden Schoen ontsluierd: Praet vs. Vazquez
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Gouden Schoen lijkt dit jaar een tweestrijd te gaan worden tussen Dennis Praet en Victor Vazquez. Gisteren stonden beide tenoren tegenover elkaar in het Astridpark. "Die trofee? Daar zijn we helemaal niet mee bezig."

Cédric De Volder in Anderlecht

  • Vazquez top met twee doelpunten
  • Praet beslissend én heersend op middenveld
  • Maar toch: Catalaan wint op punten

RSC Anderlecht en Club Brugge hielden het gisteren in het Astridpark op een 2-2-gelijkspel. Victor Vazquez en Dennis Praet speelden zich beiden in de kijker. Beide middenvelders tekenden voor de koffie voor de 0-1 en 1-1. 

Praet was één van de sterkhouders bij Anderlecht na de koffie, terwijl het kaarsje bij Vazquez leek uit te doven. "Ik was echt moe na die Europese wedstrijd van donderdag", klonk het bij de Catalaan. Al knalde hij de 2-2 in de slotminuten wel nog op prachtige wijze op het bord.

"Er is overigens helemaal geen duel tussen Vazquez en Praet om de Gouden Schoen", klonk het na afloop bij beide hoofdrolspelers. "Ik ben helemaal niet met een persoonlijke prijs bezig. We zien uiteindelijk in januari wat er gebeurt."

Al voegde Vazquez daar wel nog iets aan toe. "Ik vind dat Dennis een enorm goede wedstrijd heeft gespeeld. Hij is een goede tegenstander met een pak kwaliteiten." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties