Menzo trapt na op Lierse: "Gun de mensen die me tegenwerkten niets meer"

Menzo trapt na op Lierse: "Gun de mensen die me tegenwerkten niets meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse is een vogel voor de kat. Dat ziet ex-coach Stanley Menzo. Na zijn ontslag kreeg ook Slavisa Stojanovic de trein nog niet op de rails en volgens de Nederlander zal dat ook niet meer gebeuren.

"Gevoelsmatig was het voor mij op bij Lierse", zei Menzo op het Nederlandse Radio 1. "Ik kon er niet langer werken op de manier die ik voor ogen had. Het ging er niet zoals ik vond dat het moest gaan en daardoor kreeg ik zelf problemen. Ik moest dingen doen waar ik niet achter stond. Een simpel voorbeeld: de ploegopstelling. Van mij mogen andere mensen binnen de club meedenken met de coach, maar ze mogen niets opdringen."

Menzo kreeg echter wel opdrachten. "Toch werd er van hogerhand bijna geëist om drie, vier spelers van de JMG-academie op te stellen. In mijn ogen kon dat niet. Zulke jongens moet je rustig aan brengen. Dan zal het wellicht niet aan de trainer, maar aan anderen hebben gelegen."

"Die mensen ontlopen hun verantwoordelijkheid. Ik weet dat ik goed bezig was, maar als je wordt gehinderd door andere stromingen, houdt het op. De club Lierse gun ik nog steeds het allerbeste, maar de mensen die me tegenwerkten gun ik niets meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties