"Applaus op alle banken voor AA Gent"

Caroline Tonnelier
| 14 reacties
"Applaus op alle banken voor AA Gent"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent speelde gisteren een fantastische wedstrijd tegen KRC Genk. Slechts op één punt kwamen de Buffalo's tekort: op het vlak van afwerking. In een wedstrijd die makkelijk een monsterscore had kunnen opleveren, bleef het dan ook 0-0.

Net als vele andere kijkers kon Peter Vandenbempt zijn ogen niet geloven. "Dat moet zowat de meest onwaarschijnlijke 0-0 zijn uit de geschiedenis van het Belgische voetbal", zo liet hij noteren bij Sporza.

De analist was behoorlijk onder de indruk van de prestatie van de Buffalo's. ""AA Gent leverde voor de rust een totaalprestatie, behalve doelpunten dan. 5-0 was een logische ruststand geweest. Ik zou zeggen: applaus op alle banken voor wat AA Gent heeft gebracht."

"Racing Genk is een raadsel"

Voor wie Racing Genk de laatste weken zag voetballen, is de rangschikking van de Limburgers een serieuze verrassing. Dat vindt ook Vandenbempt. "Racing Genk is een raadsel. Ze hebben de minst gepasseerde - ik zeg bewust niet de beste - defensie in de hoogste klasse. Op deze manier punten pakken, dat blijft niet duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties