Reactie Gentse spelers vol ongeloof: "8-0 was niet overdreven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Gentse spelers vol ongeloof: "8-0 was niet overdreven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

29 keer knalde of kopte een speler van Gent de bal richting het Genkse doel. Geen enkele keer ging het leer tegen de netten. De ontgoocheling in het Gentse kamp nam achteraf dan ook gigantische proporties aan.

Sander De Graeve in Gent

"Deze match vergeet ik mijn hele leven niet", zuchtte Danijel Milicevic achteraf. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Zó goed spelen, zoveel kansen creëren en toch niet kunnen scoren. Het was echt ongelooflijk. Als het hier 5-0 werd, kon echt niemand er iets van zeggen."

Lasse Nielsen ging zelfs verder. "Zelfs bij zeven, acht goals moest niemand vreemd opkijken. Het leek wel de match van Duitsland tegen Brazilië op het WK, alleen scoorden wij de kansen niet. Het was echt niet te geloven. Hoeveel kansen hebben we gehad? 29? ongelooflijk."

Dit overkomt ploegen als Barça en Bayern ook

Gent had kansen genoeg om ook de volgende twaalf matchen te winnen. "Dat klopt. Wel tien keer stak ik bijna de handen in de lucht om te juichen", aldus de Deense verdediger die zelf ook drie grote kansen kreeg. "Bij mijn kopbal op de lat dacht ik écht dat de bal tegen de touwen zou gaan."

Kenny Saief moest uiteindelijk invallen voor een zieke Benito Raman, maar kreeg de bal niet tegen de touwen. "Ik heb grote kansen gemist, het hele team heeft grote kansen gemist. We waren écht goed vandaag. Ach veel kansen creëren en niet scoren, dat overkomt de allerbeste. Ook Barça en Bayern hebben dat wel eens voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties