Reactie Hasi tevreden met Dendoncker: "Voor hém deed ik Milivojevic weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Hasi tevreden met Dendoncker: "Voor hém deed ik Milivojevic weg"
Foto: © SC

Leander Dendoncker maakte vanavond een goeie indruk op bezoek bij Borussia Dortmund. De jongen middenvelder stond meer dan zijn mannetje en krijgt het volste vertrouwen van Besnik Hasi.

Sander De Graeve in Dortmund

Dendoncker mocht starten tegen Dortmund. "Het was een heel goeie prestatie van Dendoncker én N'Sakala, de twee nieuwe jongens in de ploeg. Ze hebben getoond dat we op hen kunnen rekenen."

De jonge middenvelder kwam vorig jaar nog niet aan de oppervlakte, maar breekt nu door. "Leander heeft grote stappen gezet, vorig jaar zat hij zelfs nooit op de bank, nu is hij er altijd bij." Bij zijn vorige invalbeurten in de Champions verloor Anderlecht nochtans punten, maar volgens Hasi was dat te wijten aan pech.

Dendoncker heeft grote stappen gezet

"Het was vooral pech dat we in die andere matchen punten verloren wanneer hij inviel. Hij viel daarna goed in tegen Arsenal, was sterk in Gent en voor de Beker van België tegen RC Mechelen. Hij verdiende deze kans. Het was om plaats te maken voor Dendoncker dat ik Milivojevic liet gaan."

Tot slot had hij een pluim voor N'Sakala. "We weten wat hij kan. Heel jammer van zijn misstap vrijdag, anders was hij gestart op Mouscron-Péruwelz. Ik ga niet zeggen dat we dan niet verliezen, maar toch. Hij heeft bewezen dat hij het niveau voor Anderlecht heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties