Reactie Vanden Borre tevreden, maar eerlijk: "Voor hetzelfde geld was het bij hun eerste kans al over"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Vanden Borre tevreden, maar eerlijk: "Voor hetzelfde geld was het bij hun eerste kans al over"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht pakte vanavond een puntje bij Borussia Dortmund. De paarshemden nemen op die manier in stijl afscheid van de Champions League. "En eigenlijk hebben we niet gekregen wat we hadden verdiend", aldus Anthony Vanden Borre.

Cédric De Volder in Dortmund

De Rode Duivel doelde natuurlijk op de wedstrijden waar RSC Anderlecht verdiende punten liet liggen. "Al moeten we eigenlijk tevreden zijn met onze campagne. Ik vond het persoonlijk niet simpel na mijn blessure."

"Ik miste de volledige voorbereiding", gaat Anthony Vanden Borre verder. "Op fysiek vlak heb ik nog werk. Ik heb op karakter mijn maximum gegeven."

Er staan dit jaar nog vier wedstrijden op het programma. En ik wil ze allemaal winnen

De Belgische landskampioen pakte vanavond een puntje in het Signal Iduna Park, maar de stand had er ook helemaal anders kunnen uitzien. "Voor hetzelfde geld scoorde Dortmund bij de eerste kans en was het meteen gedaan, hé."

"Dortmund had voor de rust het balbezit", besluit Vanden Borre. "Maar wij hadden voor de rust ook een pak kansen. Het is nu de bedoeling om het goede spel ook in de competitie te brengen. Er staan dit jaar nog vier wedstrijden op het programma. En ik wil ze allemaal winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties