Reactie Praet toch ook kritisch: "Ik kwam te weinig aan de bal"

Praet toch ook kritisch: "Ik kwam te weinig aan de bal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet was gisteren één van de uitblinkers bij RSC Anderlecht. De middenvelder verstuurde enkele uitstekende passes en liet zijn rechtstreekse tegenstander regelmatig sterretjes zien. "Al vond ik zelf dat ik bij momenten te weinig aan de bal kwam."

Cédric De Volder in Dortmund

"Eigenlijk hadden we voor de rust een doelpuntje moeten scoren", foetert Dennis Praet na het 1-1-gelijkspel bij Borussia Dortmund. "Het klopt dat Silvio Proto hier een wereldmatch heeft gespeeld, maar de betere kansen waren voor de rust voor Aleksandar Mitrovic en Sasha Kljestan."

Toch stak Praet nog een extra bosje pluimen op de hoed van zijn doelman. "Silvio heeft minstens tien ballen gepakt. Eigenlijk is het dankzij hem dat we naar huis kunnen met een puntje. We hadden het na de pauze enorm lastig, maar mogen opnieuw trots zijn op het resultaat."

Eigenlijk is het dankzij Silvio dat we hier een puntje hebben gepakt

"Ik liet zelf ook enkele mooie dingen zien, maar vond dat ik bij momenten te weinig aan de bal kwam. Al lag dat natuurlijk ook aan het feit dat Dortmund het balbezit opeiste, hé."

Het blijft toch vreemd. In de eigen competitie loopt het bij momenten voor geen meter, terwijl paars-wit op het Kampioenenbal wel kan swingen. "Ik begrijp het zelf ook nog niet helemaal. Maar nu gaat de focus eventjes helemaal naar de competitie. Al blijft het natuurlijk anders spelen. In België zijn we de underdog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties