Vanavond de Clasico, ook Lierse, Gent en Club willen zich bewijzen

Vanavond de Clasico, ook Lierse, Gent en Club willen zich bewijzen
Foto: © SC

De vrouwen van Standard staan vanavond voor een belangrijke opdracht in eigen huis tegen Anderlecht. De Rouchettes kunnen paars-wit al op ruime achterstand zetten in de Belgische rangschikking binnen de BeNe League. De andere Belgische teams zoeken naar punten.

Standard - Anderlecht

In de stand staat Standard als beste Belgische ploeg in de BeNe League iets voor halfweg competitie al 11 punten voor eerste achtervolger Anderlecht.

En dus kunnen de Rouchettes voor eigen huis de kloof nog groter maken en zo wat harder dromen van de Belgische titel, met bijkomend CL-ticket. Inkom gratis voor abonnees en kinderen, sjaals van de Rouchettes te koop voor 15 euro (niet-leden) en 10 euro (leden).

PEC Zwolle - Lierse

Lierse gaat dan weer op zoek naar punten in en tegen PEC Zwolle. Het staat momenteel achtste, maar verlies in Zwolle zou een hele slechte zaak kunnen zijn.

De dames uit Nederland staan op amper 2 punten elfde, dus is het zaak aan de dames van Lierse om de kloof wat groter te maken.

ADO Den Haag - AA Gent

Niet enkel de mannen van AA Gent spelen vandaag een uitwedstrijd, ook de Gent Ladies moeten de bus op richting Den Haag. Daar proberen ze punten te pakken tegen subtopper ADO. De kloof tussen ADO (4e) en Gent (10e) is amper zeven puntjes.

En ook nog: 

Club Brugge - PSV
Ajax - Telstar
Heerenveen - Twente

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties