Reactie "Je moet van goede huize komen als je in Luik op achterstand komt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Je moet van goede huize komen als je in Luik op achterstand komt"
Foto: © SC

Club Brugge pakte gisteren de volle buit op het veld van Standard. De West-Vlamingen kwamen dan wel op achterstand, maar bogen de scheve situatie om. "We weten nu eenmaal dat het meestal goed komt als we onze machine laten draaien", aldus Timmy Simons.

Cédric De Volder in Brugge

We kregen na afloop van de topper nog maar eens een tevreden aanvoerder voor onze neus. Al besefte ook Timmy Simons dat het niet altijd even mooi was om naar te kijken.

"Vooral voor de pauze kwamen we soms in de problemen", aldus de voormalige Rode Duivel. "Club Brugge was niet scherp genoeg. Na de koffie liep het een pak beter. José Izquierdo en Fernando Menegazzo missen dan wel enkele kansen. De wedstrijd kon vroeger gespeeld zijn."

Het is in onze situatie nu eenmaal gemakkelijker om rustig te blijven

"Bovendien hield Mathew Ryan ons ook recht", gaat Simons verder. "Voor hetzelfde geld was het plots 2-2, hé. Maar opnieuw: de score kon ook een pak hoger liggen."

Club kwam nochtans op achterstand. "Maar het is in onze situatie nu eenmaal gemakkelijker om rustig te blijven. We weten dat het meestal goed komt als we onze machine laten draaien. Al moet je sowieso van goede huize komen als je in Luik op achterstand komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties