Hoe en wanneer raak je aan tickets voor de Beker van België?

Hoe en wanneer raak je aan tickets voor de Beker van België?
Foto: © SC

Morgen staan in de Cofidis Cup al de heenwedstrijden van de kwartfinale op het appèl. Nog acht teams strijden voor de ultieme Beker (en een stekje in Europa). Waar en wanneer kan u tickets kopen voor de match van jouw keuze?

KV Mechelen - Club Brugge

De voorrangsperiode voor abonnees is verstreken, er is vanaf heden vrije voorverkoop via het onthaal en via online. Opgelet, er worden geen tickets voor vak C verkocht. Abonnees van vak C kunnen een ticket kopen voor een ander vak. De dag van de match gaan de loketten open als er nog tickets te verkrijgen zijn.

Zulte Waregem - Anderlecht

De loketten gaan niet open op de avond van de match door een combiregeling. Via het onthaal zijn wel tickets te verkrijgen tot en met woensdag. Vak X blijft dicht, het sfeervak gaat richting nieuwe tribune, waar vak 407 het sfeervak wordt. 

Charleroi - Cercle

Op Mambourg gaan de loketten open vanaf 17 uur op woendsag. Er is bovendien een actie, waarbij een ticket voor T1 of T4 tegen Cercle kopen meteen ook een ticket oplevert voor de match tegen Lierse aanstaand weekend.

Lokeren - Gent

Voor deze wedstrijd is er een combiregeling van kracht. Dit houdt in dat er op de wedstrijddag geen tickets meer aangekocht kunnen worden. De ticketing aan het onthaal is vandaag en morgen wel nog open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties