Lierse met hernieuwde moed tegen leider: "Anders worden we afgemaakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Lierse met hernieuwde moed tegen leider: "Anders worden we afgemaakt"
Foto: © Photonews

Lierse SK krijgt vanavond het bezoek van Club Brugge. De Antwerpenaren kamperen op een allerlaatste plaats in het klassement en lijken een vogel voor de kat tegen de leider. Al kwam Slavisa Stojanovic duidelijk met hernieuwde moed uit Egypte.

Enkele weken geleden opperde Slavisa Stojanovic nog dat ook hij de oplossing voor het geel-zwarte probleem maar niet kan vinden. Lierse SK kreeg een serieus pak voor de broek op Mambourg (6-0, nvdr.) en de oefenmeester werd in Egypte op het matje geroepen.

"Maar Maged Samy en ik hebben vooral gesproken over hoe we de zaken gaan aanpakken", klinkt het bij Stojanovic in Het Nieuwsblad. "Ik weet meer over het oefenkamp en hadden het over de spelers die we nodig hebben."

We hebben eerst en vooral nood aan een verdedigende middenvelder

Nochtans liet Tomasz Radzinski zich ontvallen dat het eigenlijk onmogelijk is om tijdens de wintermercato valabele spelers te halen. De groep moet zich volgens de sportief directeur al voorbereiden op play-off 3.

"Ik heb een andere mening", aldus de coach. "We hebben eerst en vooral nood aan een verdedigende middenvelder. Club Brugge? Als ze een steekje laten vallen, moeten wij daarvan profiteren. Anders worden we afgemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties