Leegloop RMP? Diaby weg, Oostende staat klaar voor Vandendriessche, Standard voor Langil

Leegloop RMP? Diaby weg, Oostende staat klaar voor Vandendriessche, Standard voor Langil
Foto: © photonews

Bij Royal Mouscron-Péruwelz dreigt een echte leegloop. En dat allemaal door foute contracten. De spreekwoordelijke 'gieren' cirkelen al rond op Le Canonnier. Een slag slaan in januari als het kan, in juni als het moet.

Het begon vorige week al bij topschutter Diaby, die door een fout in zijn contract in januari terugkan (of moet?) naar Lille. Niet dat ze hem daar niet kunnen gebruiken: de club uit Rijsel doet niet geweldig in de Ligue 1.

Deze week bleek dat er ook bij de contracten van Langil als Vandendriessche een fout is gemaakt. De opties in de contracten zijn langer dan de oorspronkelijke verbintenis, dus kan die deal gewoon niet doorgaan.

Wie schiet over?

Vandendriessche lijkt ondertussen al op weg naar Oostende, die interesse wordt steeds concreter. Langil kan dan weer op interesse van Standard rekenen. Maar volgens Sudpresse zou hij nog niets hebben gehoord van op Sclessin.

Bij de Rouches proberen ze het verlies van Mpoku alvast retroactief op te lossen door onder andere Langil hoog op het verlanglijstje te schrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties