Van Holsbeeck: "Ik moet toegeven dat Vazquez uitstekende prestaties heeft neergezet"

Van Holsbeeck: "Ik moet toegeven dat Vazquez uitstekende prestaties heeft neergezet"
Foto: © Photonews

Herman Van Holsbeeck blikt terug op 2014. Dat doet hij in gesprek met RSCA TV. En voor hem is er - uiteraard - maar 1 favoriet voor de Gouden Schoen: "Als je 20 bent en je wordt opgeroepen voor de nationale ploeg."

"Zien wat de markt ons te bieden heeft"

Anderlecht mikt op een aantal versterkingen in januari: "We gaan een centrale verdediger halen", trapt Van Holsbeeck een open deur in. "Met het vertrek van Mbemba naar de Afrika Cup moet dat iemand inzetbaar zijn. Hopelijk kan ik het regelen voor de stage."

"En een spits of iemand met offensieve mogelijkheiden is altijd gegeerd. We gaan zien wat de markt ons te bieden heeft, want dat is moeilijk te vinden."

"Natuurlijk is Dennis mijn favoriet"

Ook in januari: de uitreiking van de Gouden Schoen. Al is het voor Van Holsbeeck al duidelijk: "Als je op uw 20 jaar opgeroepen wordt voor de nationale ploeg. als je in de CL hebt gespeeld op zo'n manier en ook aan je statistieken kant werken."

"Dennis Praet zou dus zeker een mooie Gouden Schoen zijn, al moeten we toegeven dat Vazquez zeker ook in de tweede heel goed heeft gespeeld. Moge de beste winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties