2014 door de ogen van Ryan: "Ik ben anders gaan spelen door het WK"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
2014 door de ogen van Ryan: "Ik ben anders gaan spelen door het WK"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

2014 was met de doorbraak bij Club Brugge, het WK en de voorlopige eerste plaats een topjaar voor Mathew Ryan. Het is op deze eerste dag van het nieuwe jaar dan ook een perfect moment om eens terug te blikken met de Australiër.

En we selecteerden meteen zelf twee hoogvliegers. Het WK mag natuurlijk niet ontbreken in deze terugblik. Europa is dan weer een beetje extra fan van Mathew Ryan na zijn wereldpartij bij Torino FC.

Het wereldkampioenschap in Brazilië

"Ik ben anders gaan spelen door het WK. Ik was in Brazilië te gefocust op de tegenstander en daardoor speelde ik niet mijn beste wedstrijden. Vooral dat schot van Arjen Robben..."

"Elke keer als hij de bal had was ik al aan het denken in welke onmogelijke hoeken hij de bal kon plaatsen. En hij verraste me nog steeds, hé. Het was een relatief gemakkelijk te pakken bal. Maar ik was daar niet op voorbereid."

RYANair verovert Torino

"Ik heb de beelden van die wedstrijd integraal op mijn laptop staan. Die verdwijnen nooit, hé. (lacht) Sindsdien speel ik opnieuw met meer vertrouwen. Al was mijn prestatie daar ook niet perfect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties