Transfer Denswil een verrassing: "Je denkt nooit dat je een speler van Ajax kan halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Transfer Denswil een verrassing: "Je denkt nooit dat je een speler van Ajax kan halen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De komst van Denswil naar Club Brugge mag toch een verrassing genoemd worden. Ook Preud'Hommme was verrast dat het Nederlandse talent haalbaar was. Hij is in de wolken met de aanwinst.

"Hij is sterk aan de bal en heeft toch al wat ervaring in de Champions League", geeft Preud'Homme aan in HLN. De oefenmeester was ook op zoek naar een linksvoetige. "Daar hadden we weinig overschot."

De transfer was ook voor hem een verrassing. "Normaal gezien denk je nooit dat je een speler van Ajax kan halen. Zoals België vaak jonge spelers verliest aan het buitenland, zo hebben wij er één gewonnen."

Denswil komt als geroepen, Björn Engels is immers nog een poos uit. "Het doel is om Björn fit te krijgen tegen het begin van de play-offs", aldus Preud'Homme in Het Laatste Nieuws. Ook omtrent Mechele zijn er zorgen. "Hij moest de laatste wedstrijden telkens twee dagen rusten."

"Brandon heeft de mentaliteit om door te gaan, maar we zijn bang dat hem iets zou overkomen. Vandaar dat we geen risico wilden nemen", sluit Preud'Homme af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties