Vormer, Denswil en nu ook nog een toptalent van PEC op weg naar Club Brugge

Vormer, Denswil en nu ook nog een toptalent van PEC op weg naar Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme gaf op oefenstage aan dat hij nog een vervanger zoekt voor de plots vertrokken Menegazzo. De extra optie op het middenveld zou wel eens ook uit Nederland kunnen komen in de naam van Ryan Thomas, een raspaard uit Nieuw- Zeeland dat het mooie weer maakt bij PEC.

Ryan Thomas heeft namelijk als extra troef dat hij zowel centraal als op de flank aan de bak kan. Als Sobota alsnog zou vertrekken, dan kan Preud'homme hem bij een eventuele blessure van een andere flankspeler alsnog een rijtje doen schuiven.

Polyvalentie is echter niet de enige troef van Thomas. De Nieuw-Zeelandse international is op zijn twintigste nu al een van de sterkhouders van het PEC Zwolle van Ron Jans. Vorig seizoen scoorde hij nog twee keer in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax.

Tetranda ligt nog tot 2018 onder contract bij de club uit Zwolle, maar Club Brugge zou wel degelijk geïnteresseerd zijn in de speler. Voorlopig blijft het echter bij hardnekkige geruchten, contact tussende clubs was er (nog) niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties