Isco: "Real Madrid zal het goedmaken in het Bernabeu"

Jeroen Evens
| 6 reacties
Isco: "Real Madrid zal het goedmaken in het Bernabeu"
Foto: © SC

Real Madrid verloor zijn heenwedstrijd in de Spaanse beker met 2-0 van Atlético. Isco blijft echter optimistisch met het zicht op de terugwedstrijd en heeft er vertrouwen in dat De Koninklijke zich zal kwalificeren voor de kwartfinales ten koste van Atlético.

Doelpunten van Raul Garcia en José Gimenez hielpen woensdagavond Atlético voorbij stadsgenoot en rivaal Real Madrid, in het kader van de Copa del Rey. Toptalent Isco is er echter van overtuigd dat zijn ploeg de kansen nog kan keren, en Atlético uit de competitie kan knikken: “Het resultaat van woensdag zorgt voor een extra moeilijkheid, maar het zal een totaal andere wedstrijd worden in het Bernabeu.”

Op de officiële clubwebsite geeft de aanvallende middenvelder verder nog mee: “Er resteren nog 90 minuten om te spelen, en we zullen proberen resultaat te halen in de terugwedstrijd voor de fans. We kunnen het.”

Stilstaande fases

Atlético kroonde zich de meerdere van Real Madrid mede dankzij stilstaande fases, en dat beseft Isco. “Atletico vertrouwt fel op dode-bal-situaties, en zo straften ze ons opnieuw af. We moeten daarop proberen gefocust te zijn in de terugwedstrijd.”

Crisis?

Madrid verloor zijn laatste twee wedstrijden, tegen Atlético in de beker en tegen Valencia in de competitie (2-1). Als de vriendschappelijke wedstrijd tegen AC Milan mag worden meegerekend, worden dat zelfs drie verliespartijen op rij. En dat voor een ploeg die sinds midden-september alles won.

Bij zulke resultaten wordt in de media al eens voortvarend het woord ‘crisis’ in de mond genomen, maar dat nuanceert de Spanjaard: “Je moet je herinneren dat we voor de reeks van 22 gewonnen wedstrijden ook twee nederlagen op rij leden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties