Simons voetbalt al zeker tot zijn 39,5 jaar bij Club Brugge

Simons voetbalt al zeker tot zijn 39,5 jaar bij Club Brugge
Foto: © photonews

Timmy Simons doet er nog een jaartje bij. De middenvelder van Club Brugge verlengde gisterenavond zijn contract tot 2016. Blauw-zwart legde eerder ook al Ryan, Vazquez, Mechele, Engels en Storm langer vast.

Michel Preud'homme toont zich gelukkig: "Ik was al zeer tevreden met de eerdere contractverlengingen en de nieuwe aanwinsten. Het bijtekenen van Timmy is de kers op de taart. Hij is de leider van deze groep en bewijst nog steeds elke week zijn waarde op het veld. Met zijn ervaring is hij een grote troef voor deze spelerskern."

Mooi verhaal

Zelf twijfelde Simons niet al te lang. "De voorbije weken zag ik al Mathew Ryan, Victor Vazquez en onze jonge gasten bijtekenen. We zijn met heel deze groep een mooi verhaal aan het schrijven. Daarom ben ik heel blij om nog een jaar extra deel te mogen uitmaken van deze groep en de unieke Club-familie."

"Deze Club is een deel van mijn leven en ik ga het komende anderhalf jaar alles geven wat ik in mij heb om onze fantastische fans iets terug te geven voor hun jarenlange steun", aldus Simons

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties