Van Holsbeeck won al zes Schoenen: "Maar dit is uniek"

Van Holsbeeck won al zes Schoenen: "Maar dit is uniek"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck mocht voor de vierde keer in vijf jaar tijd een Gouden Schoen in zijn rangen verwelkomen. Met Dennis Praet haalde hij naar eigen zeggen de mooiste van allen binnen.

Johan Walckiers in Lint

De manager van paars-wit gaf ook meer uitleg waarom. "We zijn enorm fier op deze Gouden Schoen. Dit is een beloning voor heel de club. Voor mij is dit de mooiste die onder mij werd binnengehaald, want het is een pluim voor alle mensen die in de schaduw werken. Zeker voor onze jeugdopleiding, want het is een speler die uit onze jeugd is doorgebroken."

Alles doen om hem te houden

Maar de lof ging ook richting Praet en zijn trainer. "Ik heb nog nooit een speler zoveel beter zien worden in één jaar tijd. Dat is het werk van Besnik, maar ook van Dennis zelf. Hij is veel completer geworden. Het is uniek te noemen. Het is de mooiste van de zes Gouden Schoenen die onder mijn hoede werden binnengehaald", aldus Van Holsbeeck.

Maar nu komt het echte werk voor de manager: zijn Gouden Schoen nog een jaartje houden. "We weten dat er heel wat geïnteresseerden zijn. Dortmund is er daar zeker één van. Maar we gaan met zijn manager en zijn ouders bekijken wat het beste is voor hem. Maar we gaan alles doen om hem te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties