Reactie Naessens scoort opnieuw op Olympia: "Club-fans hadden nochtans gevraagd om het deze keer niet te doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Naessens scoort opnieuw op Olympia: "Club-fans hadden nochtans gevraagd om het deze keer niet te doen"
Foto: © Photonews

Jens Naessens vierde vanavond zijn eerste basisplaats bij KV Mechelen na maandenlang blessureleed. De Deinzenaar bezorgde zijn team bijna de driepunter. "Maar er was weinig te doen aan die wereldgoal van Tom De Sutter."

Cédric De Volder in Brugge

Toch blijft ook Jens Naessens met een wrange nasmaak achter. "Ik ben persoonlijk tevreden over mijn prestatie, maar het blijft toch een dubbel gevoel. Pas op: 1-1 is niet slecht op het veld van Club Brugge. Bovendien was er weinig te doen aan die wereldgoal."

De aanvaller was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Naessens staat namelijk garant voor doelpunten Olympia. "Ja, dat klopt. (lacht) Ik kreeg de voorbije dagen sms'jes van Club-fans met de vraag om deze keer niet te scoren."

"Er zat overigens enorm veel opluchting in mijn doelpunt", gaat Naessens verder. "Waarom ik naar de bank liep? De kinesisten waarmee ik revalideerde hadden me gevraagd om dat te doen bij mijn eerste doelpunt."

Waarom ik naar de bank liep? Dat hadden de kinesisten gevraagd

En dat doelpunt was er eentje uit het boekje. "Het was de perfecte counter", besluit de doelpuntenmaker. "Ik kwam van heel ver, maar Glen Claes zag dat ik perfect in positie stond. Eigenlijk kon ik het leer rustig onder de doelman schuiven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties