Reactie Terugkerende Kujovic: "Het leek wel mijn eerste match in mijn carrière"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Terugkerende Kujovic: "Het leek wel mijn eerste match in mijn carrière"
Foto: © Photonews

Vladan Kujovic maakte na zijn succesvolle gevecht tegen kanker zijn terugkeer onder de lat bij Club Brugge. Na de match gaf hij voor de camera's aan dat hij best wel zenuwachtig was. "Maar ik probeerde niet te emotioneel te worden."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge verloor vanavond dan wel twee punten tegen KV Mechelen, maar voor Vladan Kujovic was het een overwinning op zichzelf. De 36-jarige doelman vocht enkele maanden geleden nog voor zijn leven. Ook dan zeggen wij: Chapeau, Vladan!

De Serviër werd alleszins luid toegejuicht door de supporters. "Ik heb altijd veel steun gekregen, maar het blijft natuurlijk een speciale dag. Iedereen weet ook wat er gebeurd is. Het leek wel opnieuw de eerste match van mijn carrière."

Ik heb al mijn energie, rust en ervaring aangesproken

Maar een 36-jarige heeft natuurlijk al een pak watertjes doorzwommen. "Ik heb al mijn energie, rust en ervaring aangesproken om vanavond een goede wedstrijd te spelen. Eigenlijk kreeg ik amper iets te doen. Maar zoiets weet je als Club-doelman op voorhand."

"Ik twijfelde vooral hoe ik het mentaal zou doen, mijn vorige match was anderhalf jaar geleden. Ik was een beetje zenuwachtig in het begin, maar fysiek wist ik dat het goed zat", blikte de doelman tevreden terug op zijn wedstrijd. "Ik deed mijn best om niet emotioneel te worden."

Het probleem?

"Zo'n wedstrijd thuis moet je altijd winnen thuis", aldus Kujovic die meteen wist waaraan het schortte. "We moesten een hoger tempo spelen, dat wisten we, maar toch was het iets te traag. Soms speel je wedstrijd dat het echt niet lukt om te scoren. Gelukkig was dit er geen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties