Reactie Meunier steekt zich niet weg: "We moeten de Beker én het kampioenschap winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
Meunier steekt zich niet weg: "We moeten de Beker én het kampioenschap winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier had vanavond een voet in alle blauw- zwarte doelpunten. De Luxemburger beseft dat Club Brugge door het oog van de naald gekropen is, maar de ambitie is nooit veraf. "We moeten ook de Beker winnen."

Cédric De Volder in Brugge

Het duurde tot de slotminuten tot Brandon Mechele - op assist van Thomas Meunier dus - de beslissing voorbij een kansloze Wouter Biebauw kopte. "Het was echt spannend tot het einde. De wedstrijd was veel lastiger dan vrijdag, hoor. Dit was zeker geen groot Club Brugge vanavond."

"Ik ben blij dat ik met drie assists belangrijk ben geweest voor de club", vervolgt de flankverdediger. "Maar het konden er evengoed vijf zijn. De efficiëntie kon beter. Ik had misschien beter enkele assists gespaard voor de competitie. Daar ziet dertigduizend man het." (lacht)

Of het een strafschop was? Ik denk het wel (lacht)

Meunier liet zichzelf ook in de negatieve zin opmerken. De strafschop van Malinwa werd namelijk uitgelokt bij hem. "Of het een terechte beslissing was van de scheidsrechter? Ik denk het wel." (lacht) 

"We moeten nu naar de finale", steekt Meunier de ambities niet onder stoelen of banken. "Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat Club Brugge nog eens in de halve finale stond. Dit is het jaar van blauw-zwart. We moeten het kampioenschap én de Beker pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties